(ФОТО + ВИДЕО) ,,Шарената пушка” не прифаќа криминалци и хоштаплери да го водат Прилеп

0
1553

13198409_1784693095087497_1222696639068103523_o 13220555_1784693128420827_4739301401969879061_o13147541_1784694578420682_4469611349772008118_o