(ФОТО + ВИДЕО) ПО СЕ ИЗГЛЕДА РЕВОЛУЦИЈАТА ЌЕ ПОЧНЕ ОД БИТОЛА : РЕЖИМОТ НА ГРУЕВЦИ И ДВОЈЧЕВЦИ ПОТПАЛИЈА УШТЕ ЕДНО ВОЗИЛО НА ЧЛЕН ОД СДСМ ВО БИТОЛА

0
754

kola1 kola2 kola3 kola4 kola5

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=3Gd4impbjGM[/youtube]