(ФОТО + ВИДЕО) МООРЕ, ПРИЛЕП СЕТ СДСМ СТАНАЛ! Еве како изгледаше рокањето на денешната најнова бомба на СДСМ!

0
1572

prilepsdsm17bomba

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=VXNL30uEQ34[/youtube]