(ФОТО + ВИДЕО) КУЌА НА КАРИБИТЕ СО ПОГЛЕД НА ОКЕАНОТ: ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ГИ ТРОШИ МИЛИОНИТЕ НИЧЕ МАКЕДОН, ПРВ БРАТУЧЕД НА КОЦЕ ТРАЈАНОВСКИ ГАЗДА НА ФИРМАТА МАКЕДОН БЕТОН КОЈА ГО СНАБДУВАШЕ СКОПЈЕ 2014-ТА СО БЕТОН

0
5473

Погледнете како живее Ниче Македон, шурата на Коце Трајановски, брат на неговата сопруга и газда на фирмата Македон Бетон која снабдуваше со бетон се што се градеше во Скопје 2014-та.

Значи не хациенда во Охрид или Грчка, туку на Карибите, каде плац и куќа коштаат од 1 милион долари па нагоре!!!

Инаку Ниче Македон се прослави со глупостите како Македоноидите биле првите луѓе на планетата, па како он ја знаел тајната на вечноста поврзана со гробот на Александар, за на крај да излезе дека тајната на вечноста била да се јадат јастози и да се пие по две лажици дневно Алое Вера.

Секако и куќа на Карибите вредна еден до два милиони долари.