(ФОТО + ВИДЕО) ЗОРАН ЗАЕВ НАПРАВИ ИСТОРИЈА: СО ВЕКОВИ БЕВМЕ ТЕМА НА СВЕТСКИТЕ КОНФЕРЕНЦИИ, ЗА ПРВ ПАТ НИЕ СЕДЕВМЕ НА МАСА НА ПЕТ МЕТРА ОД ЛИДЕРОТ НА САД!!!

0
556

Со аплауз поздравено обраќањето на премиерот Заев на Состанокот на лидерите на НАТО: Ставаме печат на нашето место меѓу сојузниците кои се обединети за слобода, мир и демократија.