(ФОТО + ВИДЕО) ЗБОРОТ Е ЗБОР: НАД 100 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ТУТУНАРИТЕ ОВАА ГОДИНА!!!

0
633

Трибина, на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Ljupcho Nikolovski, на покана на градоначалникот на општина Прилеп, Илија Јовановски, на која присуствуваат и пратениците Хари Локвенец, Кети Смилеска, директорот на Платежна агенција, Николче Бабовски, директорот на ДИЗ, Jane Stankoski, раководителот на ПЕ Прилеп, Zoran Paceskoski, и Trajan Dimkovski.

#ЗголеменииНавремениСубвенции
#ПаритеНазадКајГраѓаните
#ЗборотЕЗбор