(ФОТО + ВИДЕО) ЗАЕВ ДЕНЕСКА ВО МАЛОТО ВАЛАНДОВСКО СЕЛО ЧАЛАКЛИ НА ФЕСТИВАЛ ОРГАНИЗИРАН ОД УНЕСКО, ТУРЦИЈА И МАКЕДОНИЈА

0
1605