(ФОТО + ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО: Се шири империјата на режимската олигархија – Владо Тинекс гради огромен мотел во сред Карпош, веднаш до спортскиот центар Борис Трајковски!

0
1061

motelkarposh

Погледнете што прават режимските милионери. Веднаш до спортскиот центар Борис Трајковски овие денови се гради огромен ранч со огромен објект. Ова ние денеска случајно го затекнавме на терен кога бевме во Борис Трајковски да земеме карти за концертот на One Ripablik. Ги прашавме работниците чиј е објектот и тие со шепотење ни кажаа дека објектот е инвестиција на газдата на Тинекс, Владо Тодоровиќ.

motel 2

Просто е неверојатно како на толку атрактивна локација покрај Вардар во сред Карпош, наместо за некој капитален објект и странска инвестиција, просторот се дал за Мотел кој има големи шанси да биде некој ексклузивен ранч само за милионерите на режимот… За колку пари се продала оваа локација, зошто нема табла покрај објектот за да се знае кој е инвеститор и изведувач?

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=97S18QX7qSU[/youtube]