(ФОТО + ВИДЕО) ЕВЕ КОЈ Е НАЈЗАСЛУЖЕН ЗА ПЉАЧКАТА НА ДРЖАВНИОТ БУЏЕТ, ГРУЈО ЗАЕДНО СО НЕГОВИОТ РЕЖИМ ВИСАТ НА ГРАНДИОЗНА СЛИКА ВО СЕДИШТЕТО НА ВМРО-ДПМНЕ

0
413

Видео : НоваТВ