(Фото + Видео) Еве како изгледаше фантастичната атмосвера од говорот на Заев и маршот на слободата во Велес вчера вечер!

0
624

Veles Veles1 Veles2 Veles3 Veles4

 

11134050_10153349260292932_6150726940036039259_o

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=PB6jGKrjIpk&feature=youtu.be[/youtube]