ФОТО + ВИДЕО: Демонстрантите ставија прашок за перење во фонтаната на плоштад

0
530

Откако демонстрантите ставија прашок за перење во фонтаната на плоштадот, таа  потполно побеле и беше исклучена.

CgV59khUsAMLWDR 13045596_10207944540909642_942360035_n-670x503