(ФОТО + ВИДЕО) Демонстрантите повторно му ја префарбаа ИГРОТЕКАТА НА ХОРХЕ!

0
542

Поминувајќи покрај канцеларијата на претседателот демонстрантите денеска запалија фотографија од Ѓорге Иванов. Дел од нив револтот го изразија и со газење на пепелот од изгорената фотографија.