(ФОТО + ВИДЕО) АЈДЕЕЕЕЕ, ПО ВРБИ И ГАЛИИ КОЦЕ СЕГА ИМ НАЧУКА И АЈКУЛИ НА СКОПЈАНИ ВО ВАРДАР ЗА ДА ГИ ЈАДАТ!

0
1041

ajkuliVardar-685x320

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=u-Z_5Bt1FtM[/youtube]

ajkulivardar-4 ajkulivardar-5 ajkulivardar-6 ajkuliVardar-685x320 ajkulivardar-1 ajkulivardar-2 ajkulivardar-3

Извор : А1он