(ФОТО) ВЕЛЕШАНИ БАРААТ ВДОМУВАЊЕ ВО БАРДОВЦИ ЗА РЕЖИМСКОТО ГЕБЕЛСЧЕ ИЛЧЕ ВЕЛЕШАНЧЕ

0
951

Група на револтирани граѓани од Велес деновиве со фан страна под наслов ,, Бардовци за Илија” бараат од пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Илија Димовски смештај во Бардовци и негово повлекување, велат ,,ние во Велес го гласавме ние ќе го протераме во Бардовци бидејќи ги заборави предизборните ветувања”. Линкот од фан страната може да го најдете ОВДЕ

iljia dimovski bardovci