(ФОТО) ВАКОВ НЕПИСМЕН МУНГОС ОД НЕВИДЕНИ РАЗМЕРИ КОЈ НЕЗНАЕ НИ CV ДА СКЛОПИ ДОСЕГЕА НЕМАЛО : Шпетим Андонов или Оливер Љатифи?

0
1805

Емил Димитриев вчера го извести Собранието дека Митко Чавков поднел оставка и предложи експертот по општа пракса од ГДОМ, Оливер Андонов да биде избран за Министер за внатрешни работи.

Во прилог Димитриев ја доставува и биографијата на „предложениот нов министер д-р Оливер Андонов“.
Но, во предложената биографија мистериозно се појавува информација дека CV-то е на „Шпетим Љатифи“.

LJATIFI_BLOW_OUT