(ФОТО) БРЕЕЕЕЕЕЈЈЈЈ! СО ШТО ЛИ ГО УЦЕНИЛЕ БО МЕКЕЛЕБ ДА СЕ ФОТОГРАФИРА СО ГРУЈО?! И ОВОЈ ЛИ БАТЕ САШЕ СМИСЛИЛ НАЧИН КАКО ДА ГО СМОТА?!?!

0
773