(ФОТО) БРАТОТ НА ТЕХНИЧКИОТ ПРЕМИЕР ЕМИЛ ДИМИТРИЕВ СО ЗАКАНИ ДО АКТИВИСТИ НА ШАРЕНА РЕВОЛУЦИЈА ПО ФЕЈСБУК

0
1308

13227737_1277832282245837_2063368774022138022_o 13308288_1277832305579168_3613457029270546500_o 13304998_1277832338912498_2855105682780455492_o 13268095_1277832372245828_6403903836446995042_o 13247857_1277832425579156_6816628306973690114_o