(ФОТО) БОКИ ЈОВАНОВСКИ ГО ЗГРИЖИ ЧИЧКО РАДИВОЈЕ, БРАВО БОКИ ЦАРЕ!!!

0
2200

Шоуменот и хуманист Боки Јовановски денес заедно со претставници од Министерството за здравство како и тим од Меѓународниот сојуз го посетија чичко Радивоје кој беше згрижен од страна на шоуменот Боки. Обезбедени се сите потребни услови како и константен лекарски надзор, каде по првичните лекарски прегледи соопштено е дека чичко Радивоје е надвор од животна опасност. Ова е еден одличен хуманитарен потег на шоуменот Боки Јовановски заедно со Министерството за здравство благодарение на нивната брза и ефикасна реакција.

20294205_10212222498870032_6075836946083734523_n