(ФОТО БЛГАРЧЕТА) РЕМЕТ НА ДЕНОТ : МИЦКО ГО ОТЕПАА ПО ТВИТЕР И СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ ПО ВИДЕОТО СО БОЈКО БОРИСОВ

0
1358

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски го отепаа по социјалните мрежи поради лажниот патриотизам за подома а додека пред премиерот на Бугарија, Бојко Борисов изјави дека нема проблем со името Северна и дека поентирал на избори на тоа име па дури и збореше Бугарски пред премиерот на Бугарија.