(ФОТО) БИЧИКЛЕ Е НЕВИДЕНА ФАШИЗОИДНА РЕЖИМСКА ЛЕБАРКА : Тој го оправда физичкиот напад врз членови на опозицијата за време на скопски маратон! ЌОТЕКОТ БИЛ ИЗЛЕЗЕН ОД РАЈОТ И ЗАТОА ТРЕБАЛО ДА СЕ ТЕПААТ ЛУЃЕ ПО ПРОТЕСТИ?!?! ПА ДАЛИ СИ ТИ НОРМАЛЕН БЕ АЛОООО?!?!

0
683

Советник во град Скопје од редовите на ВМРО ДПМНЕ, екс портпарол на партијата и сегашен висок раководител во центарот за комуникации на владејачката партија, имаше дрскост да го напише ова на фб:

13177156_10154060827528672_664859796147636706_n