(ФОТО) Битолчани повторно излегоа на улица, скандираа ВЛАДЕ АРАМИЈА!

0
427

Битолчани повторно излегоа на протест и скандираат “Нема правда, нема мир”, “Лопови”, “Вратете ги парите”, “Ќе ги плукните народните пари кои ги крадевте 12 години” а некои му се обраќаат на градоначалникот Владимир Талески кој е осомничен од СЈО во случајот Транспортер: “Владе арамија” и “Владе и 40 разбојници”.