(ФОТО) БЕТМЕН ВЕЛИТ ВО СРЦЕТО НА РЕЖИМОТ, УЛОВЕН ВО НОВОТО СЕДИШТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ! ПУ ПИЦАЈЗЛО ЕДНА ПРЕВАРАНТСКА!

0
1391

ЕКСЛУЗИВНО: „БЕТМЕН ВЕЛИТ“ СНИМЕН ДЕНЕС ОД СТРАНСКИ СЛУЖБИ
Она кога ќе те сликаат странски служби во зградата на ДПМНЕ, а ти се правиш на неутрален.