(ФОТО) БЕТКА КАНЧЕВСКА МИЛЕВСКА ЈЕ ВЕОМА ВРЛО ВЕЛИКИ ТАЛЕНАТ : НА СРЕД РАСКРСНИЦА СЛУПАЛА ЈЕ ВЕОМА ВРЛО МАЛО ВОЗИЛО НА АВТОШКОЛА И НАПРАВИЛА ЈЕ ХАОС!

0
1496

Екс министерката за култура, Елизабета Канческа-Милевска направи сообраќајка на раскрсницата кај градската болница. Никој не е повреден, а засега не е познато кој е виновен за сообраќајката.

П.С. од Народен глас : Се знае кој е виновен, Канчевска го слупала сиротиот почетник на Автошкола возилото па од тука е се јасно, не сме знаеле дека екс министерката Канчевска не само што е антиталент за култура туку и за возење.

Фото и извор : А1он