(ФОТО) Барокот во центарот на Скопје полека се заменува со стилот СВЕ МИ БОЈЕ ЛЕПО СТОЕ – На ред за префарбување дојде зградата на АВМУ

0
499

Шарената револуција ја стигна и Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, односно новата барокна зграда кај Бристол за која беше исечен парк. Таа е „освежена“ со нови бои. Демонстрантите скандираа „ова беше парк“.

CgqbNxAWMAAVlh1 CgqbKueWYAAdqbu