(ФОТО А1ОН) НАРОДНИ КРВОПИЈЦИ – ВМРОВСКА АЗДИСАНА ЗАБЕГАНА ЕЛИТА: Министерката Канчевска се појави со ташна од 2000 евра!!!

0
783

МАФИЈАШКИ ТАЛИБАНЦИ АЗДИСАНИ, СО УКРАДЕНИ ПАРИ ОД НАРОДОТ, А СЕГА АБОЛИЦИРАНИ И АМНЕСТИРАНИ, СО ПОДРШКА НА ЛЕБАРКИ ЗА СЕНДВИЧ И РАБОТНО МЕСТО!

ГОТОВИ СТЕ КРВОПИЈЦИ!!!

Повеќе за оваа сторија на А1он.