(ФОТО) А1он: Министерот Цветков со службен џип на средби со граѓаните

0
812

Службениот џип на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Михаил Цветков, вчера меѓу граѓаните и партиските активисти во текот на изборната кампања на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата, пренесува А1он.

Целата сторија ОВДЕ