(ФОТО) Ах бре Алексо, тешка е и судбина твоја: Банкнота од 15 милиона евра пред општината во Крива Паланка

0
507

Опозицијата во Крива Паланка е решена нервно да го скрене милионерот градоначалник Арсенчо Алексовски па му тупнаа банкнота од 15 милиона евра пред општината…

13162395_10209643600106511_918656310_n