(ФОТО) Ахахахахаа, ебати работата ебати да не пукнеш, Двојче на споменикот на Филип Втори во Битола МУ НАДЕНА КУРТОН, како заштита од Шарената револуција и распаѓање!

0
2147

Градоначалникот на Битола е невиден талент, за да го заштити споменикот на Филип Втори од бојата на Шарената револуција и од распаѓање Владимир Талевски – Двојче му надена КУРТОН!

filip vtori