(ФОТО) АХАХАХАХА ВО КОНТРА КАМПОТ НА ГРУЈО НА ТАЛИБАНЦИТЕ ИМ СНЕМА СЛАДОЛЕД ПА ПОЧНАА ДА ИМ ДЕЛАТ СЕНО!

0
653

11377095_10204470828306632_4672764051617259176_n