(ФОТО) АРМИЈА БОДИГАРДИ ОКОЛУ ГРУЈО НА ПАРТИСКИОТ КОНГРЕС : Зарем Грујо се плаши и од своите?!?!

0
473

obezbeduvanje1

Грујо денеска на конгресот во Куманово во салата на културниот дом влета со армија на шифоњери кои цело време будно го следеа и го пазеа, но од кого?! Па ова е партиски конгрес?!?! Од што се плаши Грујо, од своите?!?!