(ФОТО) АЛООО БАРДОВЦИ И ИДРИЗОВО, ИМАТЕ ИЗБЕГАНИ АН-ТИКВАРСКИ ЛУДАЦИ СО КОПЈА И ШТИТОВИ, ПРИБЕРЕТЕ СИ ГИ ПОД ХИТНО, ВИКАЈТЕ ШИНТЕРИ ОД ВАРДАРИШТЕ ДА ГИ ПЕЛЦУВААТ!

0
415

Штитови и меч, знамето од Вергина, античка стража од двете страни, црно резбано дрво со рефлекторчиња, АЛООО ЛУДАЦИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!

ИМА ЛИ ДЕЖУРНИ ВО БАРДОВЦИ И ПСИХИЈАТРИЈА НА КЛИНИЧКИ?!?!