(ФОТО) АЛОООООО ДЕЦА СЕ БЕ АЛОООООО НЕ СЕ ТОА ЏИХАДИСТИ ОД ИСЛАМСКА ДРЖАВА!!! ГРУЈО И ЈАНКУЛОВСКА ИМ ИЗВАДОА ЦЕЛ БАТАЛЈОН ПОЛИЦИЈА НА СРЕДНОШКОЛЦИТЕ!

0
505

11069920_10152788651152569_1248062970987073906_n 10441446_10152788651062569_8570215818124486265_n