(ФОТО) Агенцијата „Франс прес“ со насловна фотографија од Шарената револуција

0
907

Агенцијата „Франс прес“ на својот кавер на социјалните мрежи постави фотографија од „Шарената револуција“. Фотографијата е на Роберт Атанасовски. Информацијата ја споделија и од „Шарена револуција“.