(ФОТО)ТОТАЛНА КАЛАКУРНИЦА со избирачкиот список: Во село Јанковец регистрирани 1004 гласачи на една адреса!

0
1389

На социјалните мрежи продолжува споделувањето на изводи од избирачкиот список, на кои може да се заблежат голем број на гласачи регистрирани на една иста адреса. Врвот во калакурница со избирачкиот список е селото Јанковец, општина Ресен, каде на една адреса под број 0000 се регистрирани неверојатни 1004 гласачи.

јанк 2 јанк 1