(ФОТО)РЕЖИМСКАТА ПРОПАГАНДА ФАТЕНА НА ДЕЛО, УМС НАРЕДУВА: Објавувајте и коментирајте од сите лажни и вистински профили, Центарот за комуникации следи

0
467

До редакцијата на Либертас беа испратени извадоци од Фејсбук разговор во кој се вклучени повеќемина членови на УМС на ВМРО-ДПМНЕ а преку кој се координираат споделувањата на текстови и останати содржини на социјалните мрежи (Фејсбук, Твитер), и кој, како што е напоменато и во разговорот, се мониторира од Центарот за комуникации на партијата. Според инструкциите, членовите треба да споделуваат и коментираат од сите лажни и вистински профили.

985489443 984309340934

Целата сторија ОВДЕ