(ФОТО)РЕЖИМОТ ФАТЕН НА ДЕЛО КАКО ГИ ШТИМА АНКЕТИТЕ – СДСМ: Дури и измислените бројки во лажните анкети им бегаат на ВМРО-ДПМНЕ

0
1144

„Во хаосот во којшто се наоаѓа ВМРО-ДПМНЕ не може ниту измислените бројки во нарачаните анкети да ги погоди.

Дури и исмислените борјки им бегаат на ВМРО-ДПМНЕ.

Еве како партиската испостава на ВМРО-ДПМНЕ, институтот Павел Шатев ги штелува наводните анкети:

New-Doc_2-766x1024

Павел Шатев не може да го сокрие ниту хаосот ниту огромното негативно мислење на граѓаните за Никола Груевски.

Партиската испостава на ВМРО-ДПМНЕ, институтот Павел Шатев, денеска самата потврди дека не спроведува никакви истражувања на јавното мислење.

И во Павел Шатев им е јасно. Граѓаните се на нозе, доаѓа слободна и демократска Македонија“, велат од СДСМ.