(ФОТО)Најновиот проект на Грујо за подигање на животниот стандард: Вдоми миленик! Стаорец за секој студент!

0
1141

Стаорци во Студентски дом „Стефан Наумов-Стив”. Фотографиите ги објави Стефан Богоев кој напиша:

bogoevgluvci