(ФОТО)МЕГА СКАНДАЛ: На Советот за безбедност присутен и КИРЕ ТОДОРОВСКИ, екс шеф на кабинетот на Јакуловска и организатор на печатењето на лажни лични карти заедно со МУНИР ПЕПИЌ!

0
1614

Слика од присутните луѓе на Советот за Безбедност кај Ѓорге Иванов. Овде постојат 2 спорни работи:

1) Овде присутен е КИРЕ ТОДОРОВСКИ-екс шеф на кабинет на Јакуловска и организатор на печатењето на лажни лични карти заедно со МУНИР ПЕПИЌ. За Кире Тодоровски, СЈО побара притвор за изборен криминал.

2) На состанокот присутен е и Талат Џафери од ДУИ. Па нели ДУИ не го признаваше Ѓорге Иванов за Претседател?

СПОДЕЛЕТЕ, затоа што вистината е како шило!