(ФОТО)Леле, леле, полтронот на Грујо, ГДОМецот Братислав Димитров ги „испуштил од раце“ глумците од Театарот за деца и млади: Шарени глумци за Шарена револуција!

0
1110

Граѓаните кои секојдневно протестираат во Скопје и им даваат поддршка на СЈО во нивната работа, вечерва добија подршка од актерите во Театарот за деца и младинци, каде директор е познатиот ГДОМ-ец и режимски полтрон Братислав Димитров. Шарени глумци со подршка за шарена револуција, извикуваа граѓаните.

13133368_1061607303885315_6466835416641543920_n