(ФОТО)И Штип крена Шарена револуција: Затвор за криминалците!

0
503

Со голем транспарент на кој беше напишано „Затвор за криминалците“ штипјани и денеска го покажаа својот револт од одлуките на власта и од неуставната аболиција.