(ФОТО)И ДИЈАСПОРАТА Е НА НОЗЕ: Поддршка за протестите низ Македонија и од Љубљана

0
425

Вчера во Љубљана стотина студенти изразија поддршка за граѓанското движењето Протестирам и протестите во Македонија.