(ФОТО)Ексклузивно за Странски служби: Селфи на Артан Груби со двоглавиот орел во Бутел

0
854

Ексклузивно само за Странски служби: Селфи на Артан Груби со двоглавиот орел во Бутел. Selfie e Artanit para shqiponjes – пренесоа Странски служби на својот фејсбук профил и објавија „сечена-лепена“ фотграфија.