(ФОТО)Еве за кого гласаа патриотите од ДПМНЕ: За новиот Заменик министер во Министерството за транспорт и врски, Фатон Положани, Македонија е ФИРОМ!

0
885

Предлогот на ДУИ за заменик министер во Министерството за транспорт и врски, Фатон Положани, по полуфиналниот меч во кошарка на Македонија со Шпанија во 2011 година ја нарекол државава ФИРОМ.

fatonpolozani