(ФОТО)Герила акција пред домот на Груевски: Доста беше молк!

0
538

Герила акција „Доста беше молк“ утринава беше спроведена на подвозникот пред домот на Никола Груевски, главниот виновник зошто стотици илјади граѓани низ цела Македонија, правдата ја бараат на улица, велат организаторите на протестите кои секој ден во 18 часот почнуваат пред СЈО.

Protestiram-3