(ФОТО+ВИДЕО) Шарена револуција пред Владата: Боја леташе кон фасадата и се истураше на улицата!

0
994

Откако од полицијата беа спречени во движењето на расксрницата кај ЕУ делегацијата, илјадниците демонстранти се вратија назад и тргнаа кон Владата каде што почнаа да фрлаат со боја кон зградата и се истураше боја на улицата.

CgldoCQWgAEjL1r Cgle6sEWIAAi0Ax CglfFlyWgAATHeU CglfFl0W4AAmxzs CgleqcbUkAIaD4-