(ФОТО+ВИДЕО) ЕВЕ КАКО СЕ ПОСЕТУВА СВОЈОТ НАРОД БЕЗ ЛИГАВЕЊЕ : Погледнете како Зоран Заев е пречекан меѓу народот во Берово, навистина импресивно!

0
2956

Zaev_Berovo 7 Zaev_Berovo 1 Zaev_Berovo 3 Zaev_Berovo 4 Zaev_Berovo 5. Zaev_Berovo 6