(ФОТО+ВИДЕО) БРАВО ЗА Најчевска, истури боја на полициската станица Беко од Митко Чавков

0
832

Професорката Мирјана Најчевска која е пред полиската станица „Беко“, истури боја врз ѕидовите на станицата. Професорката Најчевска е повикана на информативен разговор поради фрлање со боја на протестите во некој од изминатите денови.

Претходно, извршната директорка на Хелсиншки комитет, Уранија Пировска влезе внатре во станицата на информативен разговор, додека Најчевска најави дека нема да влегува.
Извор: А1он.мк