ФОТКА НА ДЕНОТ: ЗАЕВ И МУЦУНСКИ СЕ СРЕТНАА И СРДЕЧНО СЕ ПОЗДРАВИЈА, ЗАЕВ ГО ПОФАЛИ МЛАДОТО ВМРОВЧЕ

0
808

Особено ме радува што и меѓу опозицијата има неколку претставници кои ги почитуваат мерките, пример за тоа е Тимчо Муцунски кого го поздравувам.