ФОТКА КОЈА ЈА ОСВОИ ЈАВНОСТА: СТРУМИЧКИ ПОЖАРНИКАРИ УМОРНИ ПО ЦЕЛ ДЕН ГАСЕЊЕ ВО ПЕХЧЕВСКО НОЌТА ЈА ПОМИНАА СПИЕЈЌИ НА ЗЕМЈА

0
413

Палете вие пожари, ама Македонија има повеќе херои од штетници како вас. Струмичките пожарникари после гасење пожар во Берово и Пехчево