ФОТКА КОЈА ГИ РАСТАЖИ СКОПЈАНИ : Еве како се мачат кучињата во Вардариште!

0
2074
Градоначалнику,ГЛАСАВ ЗА ВАС ДА НЕМА ПОВЕЌЕ ВАКВА БОЛКА.Вие можеби тоа не можете да го разберете,И НЕ БАРАМ ДА РАЗБЕРЕТЕ,разберете ја мојата болка,и болка на уште 20.000 СКОПЈАНИ ШТО ГЛАСАВМЕ ЗА ВАС ТОКМУ ПОРАДИ ОВА!
Разберете дека И ЈАС СУМ КУЧЕ,НИЕ СМЕ СИТЕ ОВАА БОЛКА,свесни или помалку свесни за Облиците на живот,за формите на телата!

Р Е А Г И Р А Ј Т Е !!!!!!

ЗАТОА ШТО МОЛЕВМЕ ЕДНА ГОДИНА!!!!
СЕГА НЕ МОЛИМЕ,СЕГА ВЕЛИМЕ РЕАГИРАЈ ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ!!!!!!
Фејсбук профил на Биљана Станикевска